ALGEMENE VOORWAARDEN

Verkoop in opdracht van een particulier of bedrijf

Wij werken op 2 systemen :

A) commissie op de verkoopsom bedraagt 15% inclusief BTW dus als voorbeeld een verkoop van 100euro aan de koper = 85euro voor de verkoper en 15euro voor Le Baroque.

B) ofwel kies je voor een vast bedrag dat je wil ontvangen en Le Baroque verkoop aan de prijs naar keuze, voorbeeld u wilt 100euro wij verkopen voor 120euro = 20euro voor Le Baroque

Onze afspraken :

1) alle aangeboden stukken blijven veilig bij de verkopers (indien we werken met verkoopsysteem A ), of in de stockage ruimte van Le Baroque (enkel indien we werken met verkoopsysteem B) , geïnteresseerde kopers kunnen dan ofwel bij de aanbieder ofwel bij Le Baroque de goederen gaan bekijken.

2) indien een stuk is verkocht komt de koper zelf het gevraagde bedrag betalen en wij maken een commissiefactuur voor de tussenkomst, indien stockage bij Le Baroque zal het netto bedrag uitbetaald worden .

3) de opdrachtgever behoud zijn rechten om de stukken zelf te verkopen dan is er geen tussenkomst van Le Baroque en aldus ook geen commissie of ander verschuldigd.

4) de stukken worden 6 maand aangeboden op onze website, verlenging is mogelijk alsook verwijdering indien verkocht door één van beide partijen.